SUNATI-NE ACUM 
0212.52.53.54
Cosul meu

Instructiuni lacat troler

Ce este un lacat TSA?

TSA: Transport Security Administration, autoritate Americana pentru siguranta in transporturi.

 Lacatele TSA sunt necesare pentru toate bagajele calatorilor ce vor sa mearga in America. TSA inspecteaza toate bagajele inainte de a fi incarcate in avion. Din cand in cand, decid sa deschida bagajele pentru a le inspecta. In acest caz, lacatele care nu sunt compatibile cu cheile TSA, vor fi distruse.

Lacatele aprobate de TSA au o incuietoare care este compatibila cu cheile universale folosite de TSA. Doar inspectorii TSA au o copie a acestei chei. Toate lacatele autorizate de TSA au un semn identificator care comunica faptul ca pot fi deschise cu acea cheie universala. Toate lacatele LAMOZA care sunt compatibile TSA, au afisat logo-ul acestora.

 

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE LACAT

Codul initial al cifrului este 0-0-0.

Il puteti pastra pe acesta sau il puteti modifica astfel:

1. Deschideti incuietoarea;

2. Apasati butonul Reset (butonul din partea dreapta a cifrului)  cu ajutorul unui pix sau a unui obiect ascutit pana la terminarea pasului 3. Daca nu exista un astfel de buton, mentineti pe pozitia deschis a cifrului.

3. Setati rotitele cu noua combinatie dorita. In timpul acestei setari, veti intampina o mica rezistenta la rotire. Retineti combinatia setata de Dumneavoastra;

4. Eliberati incuietoarea si trageti apoi pentru verificare.