SUNATI-NE ACUM 
0212.52.53.54
Cosul meu

Lamonza

Turismul sustenabil ia avânt - top 5 destinații

Turismul sustenabil ia avânt - top 5 destinații
Turismul este unul dintre cele mai lovite sectoare de efectele pandemiei, iar în noul context în care ne aflăm trebuie să regândim modul în care căl..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 43. Cu Thor Heyerdahl, pe Kon-Tiki

O nouă săptămână, o nouă amintire. Mă cocoț după ea …pe șifonier! Știu că știți deja, de ce! Acolo îmi țin, “pe timp de pace”, partenerul meu de ..

Vrei să călătorești lejer? Iată câteva idei de bagaje

Vrei să călătorești lejer? Iată câteva idei de bagaje  ”Travel light” este un concept care are din ce în ce mai mulți adepți. Dar ce înseamn..

Tururi virtuale gratuite: Cum să vezi destinații turistice din toată lumea de pe canapea

Tururi virtuale gratuite: Cum să vezi destinații turistice din toată lumea de pe canapea   Noi, pasionații de călătorii, așteptăm cu nerăb..

Propuneri de revitalizare a turismului: Unde vom putea călători ieftin în următoarea perioadă

Propuneri de revitalizare a turismului: Unde vom putea călători ieftin în următoarea perioadă Propunerile de relaxare a măsurilor de izolare și ..

Kit de călătorie în vremuri de pandemie

Kit de călătorie în vremuri de pandemie Deplasările în vremuri de pandemie necesită un kit cu lucrurile care au ca scop protejarea ta și a celor ..

Cum să-ți planifici o călătorie pentru a descoperi strămoșii și moștenirea culturală

Cum să-ți planifici o călătorie care să te ajute să-ți descoperi strămoșii și moștenirea culturală Arborele genealogic nu mai e doar un desen pe ..

Cum să-ți dezinfectezi corect bagajele (și alte reguli de igienă atunci când călătorești)

Cum să-ți dezinfectezi corect bagajele (și alte reguli de igienă atunci când călătorești) În această perioadă plină de încercări trebuie să fim..

Cum să-ți depozitezi corect bagajele de călătorie

Cum să-ți depozitezi corect bagajele de călătorie Dacă a sosit vremea să-ți faci curățenie prin casă, poate ar fi cazul să-ți optimizezi și mod..

Cum să împachetezi ca un profesionist

Cum să împachetezi ca un profesionist City break, business trip sau sejur - indiferent de tipul călătoriei, împachetatul este o etapă esențială...

Când se redeschid unele dintre cele mai apreciate hoteluri din Europa

Când se redeschid unele dintre cele mai apreciate hoteluri din Europa Turismul își revine încet dar sigur, așa că e timpul să vă faceți planurile..

Top cele mai frumoase plaje ascunse din România

Top cele mai frumoase plaje ascunse din România Dacă pui preț pe intimitate sau pur și simplu vrei să explorezi locuri noi, atunci merită să fac..

5 motive pentru care e bine să ne planificăm de pe-acum următoarea vacanță

5 motive pentru care e bine să ne planificăm de pe-acum următoarea vacanță (chiar dacă nu știm sigur când va fi) În această perioadă trecem prin ..

5 locuri cool pentru mersul cu cortul în 2020

5 locuri cool pentru mersul cu cortul în 2020 Drumețiile pe cont propriu sau cu familia restrânsă ar putea deveni cea mai populară distracție pen..
Arata 1 la 14 din 51 (4 Pagini)