SUNATI-NE ACUM 
0212.52.53.54
Cosul meu

Articole

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 96. În pași de dans, prin Stockholm

Azi m-am trezit cu un mare chef de dans. Eu, care n-am fost niciodată o mare dansatoare, ba chiar am evitat “seratele dansate” de pe vremea studenției..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 95. La Viena, printre fake-uri

…Și “fărădelegile” au farmecul lor, iar în umbra lor se ascund povești de senzație. Bunăoară, în lumea “fake”-urilor putem descoperi întâmplări nemaia..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 94. Acasă la Doamne-Doamne, în Lisabona

…M-ați prins! Iar scotocesc în valiza mea, Lamonza, după amintiri! Am citit ieri undeva că , în limba portugheză lamonzaexistă sute de cuvinte ca..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 93. Prin Helsinki, către “Km 0” al designului finlandez

Astăzi mi s-a făcut poftă de iarnă ( nu știu de ce, pesemne frigul care pune, peste noapte, stăpânire pe locuința mea, mă îndeamnă la astfel de g..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 92. Trofee, armăsari pur sânge și un gulaș pe cinste!

Astăzi, căutând – evident, cu totul altceva, în valiza mea plină cu amintiri – da, da, Lamonza, mă bucur că ați învățat-o deja! – am dat peste câ..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 91. Sex and the city

 În valiza mea LAMONZA, pe care am parcat-o, deja de 8 luni bune, pe șifonierul din dormitor, amintirile sunt felurite. Toate se referă la c..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 90. Turnul de care toată planeta a auzit

Azi i-am dat un extemporal valizei LAMONZA, de pe șifonierul meu. Mi-am zis s-o scot puțin din lâncezeala la care a condamnat-o pandemia. Și dacă tot ..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 89. Parcul care te lasă fără suflare

Da, știu că orașe precum Varșovia nu sunt în măsură să trezească interesul snobilor. Dar dacă voi aduce un astfel de snob în preajma valizei mele..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 88. Automobilele de la Lifan

Scot, de pe fundul valizei mele LAMONZA ( da,cea de pe șifonier, aflată într-o hibernare aparent nesfârșită! ) un …automobil! Ei nu, nici chiar a..

Amintiri din valiza LAMONZA . Episodul 86. La mormântul lui Bucur Clejan, din Shanghai

Am tot răscolit, prin măruntaiele valizei mele Lamonza, de pe șifonierul unde hibernează, de câteva luni bune, dar n-a fost chip să găsesc o a doua fo..

Amintiri din valiza LAMONZA . Episodul 85. Excursie prin …cimitir!

De când un cimitir poate deveni o destinație turistică? – vor răbufni unii cârcotași, după ce vor citi prezentul titlu. Ei, veți avea o mare surpriză,..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 84. Prin Luxemburg, cu ochii mari și gura căscată!

Mi-e dor rău de tot de călătorii! Cred că o să mă țicnesc : din când în când, dau jos valiza LAMONZA de pe șifonier si fac o tură cu ea, prin liv..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 83. La Seoul… în mintea copiilor!

Astăzi este Ziua Națională a Coreei de Sud, de aceea am dat fuga, de dimineață, la valiza LAMONZA, rugând-o să-mi ofere câteva din fotografiile f..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 82. La Viena, numai ochi și (mai ales) urechi!

…Trebăluiam prin casă și deodată am auzit o muzică în surdină, venind dintr-un colț al casei în care nu aveam nicio sursă de sunete. M-am strecurat în..
Arata 1 la 14 din 114 (9 Pagini)