SUNATI-NE ACUM 
0212.52.53.54
Cosul meu

50% din vanzari - donatie FUNDATIA PENTRU SMURD


Perioadele de criza ne aduc mai aproape ca oameni. Noi credem cu tarie ca, atunci cand e mai greu, cand toate lucrurile par sa se prabuseasca, atunci natura umana iese cu adevarat la iveala. Situatiile de criza sunt un test al solidaritatii si al resposabilitatii sociale.


Adevaratele prioritati ies acum la iveala: planurile de calatorie sunt doar o amintire placuta, dar asa cum LAMONZA a fost alaturi de pasionatii de calatorie in ultimii 25 de ani, asa ne dorim sa fim alaturi de toti romanii in aceasta perioada de criza.


Acum putem fi cu adevarat impreuna, chiar daca #stamacasa.


Dorinta noastra de a sustine eroii din linia intai s-a cristalizat intr-un parteneriat cu FUNDATIA PENTRU SMURD. Campania de strangere de fonduri se va derula in perioada 1 Aprilie - 31 Mai 2020. In acest timp 50% din valoarea vanzarilor noastre online si din Marketplace-urile partenerilor nostri, 50% din vanzarile LAMONZA se vor duce catre FUNDATIA PENTRU SMURD. Fonduri cu care se vor achizitiona echipamente de protectie, vitale pentru personalul medical expus la COVID-19. 


In aceasta perioada transportul este gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Toti cei ce vor ajuta la aceasta cauza umanitara vor primi impreuna cu comanda si un certificat: IMPREUNA PENTRU SMURD. In aceste momente orice ajutor, oricat de mic ar fi, conteaza!


Pentru ca ne place transparenta: toate vanzarile si tranzactiile care se vor efectua vor fi afisate pe pagina noastra si a FUNDATIEI PENTRU SMURD.

 

 

IMPREUNA REUSIM!

Scris de: Lamonza