SUNATI-NE ACUM 
0212.52.53.54
Cosul meu

Articole

Amintiri din ..valiza LAMONZA! Episodul 63. Despre tinerețe fără bătrânețe, hanbok și...

Când mi se face dor de ducă, deschid valiza LAMONZA, și o mireasmă de depărtări îmi învăluie încăperea. Adie a de toate : a fiorduri și deșert, a nesf..

Amintiri din valiza LAMONZA . Episodul 75. “Cricoteka” (?!?) din Cracovia!

Astăzi am avut chef de ceva ciudat. Îmi plac lucrurile stranii născute de mințile artiștilor. Ele deomonstrează talent, inventivitate, creativitate, o..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 74 : Cea mai mare piață din lume!

…Sunt vârâtă până peste urechi în valiza LAMONZA. Mi s-a făcut iarăși dor de ducă și , pentru că nemernicul de virus ne mai stă încă pe cap, în gât, î..

Amintiri din …valiza LAMONZA! Episodul 72. “Maternitatea” de covoare din Shanghai

 Dacă data trecută, când am deschis valiza LAMONZA, m-a pălit, din interior, o boare răcoroasă, venită dinspre nordul planetei, astăzi dimin..

Amintiri din..valiza LAMONZA. Episodul 71. În lumea poveștilor suedeze

Pentru că tot mă pregatesc eu să-mi lansez , luni, Jurnalul de călătorie în Suedia, proaspăt apărut pe piață, și pentru că sufletul meu continuă ..

Amintiri din …valiza LAMONZA. Episodul 70 . Cu viața într-o valiză…

…Azi valiza LAMONZA m-a întristat. De fapt…eu sunt de vină : am auzit un oftat prelung, care parcă venea de sus, de pe șifonierul pe care hiberne..

Amintiri din …valiza LAMONZA. Episodul 69. Cu un pas în… Viitor!

Stau față-n față cu încăpătoarea mea valiză LAMONZA. S-o deschid? Să n-o deschid? De plecat, nu plec nicăieri – sunt o persoană hiper-prudenta și nu v..

Amintiri din…valiza LAMONZA. Episodul 68. “La bulivar, birjar!”…în inima Lisabonei

“- Hei, LAMONZA! Unde mă ademenești astăzi?!” – i-am strigat valizei mele preferate, in care deocamdată, pe timp de pandemie, nu-mi țin bagajele ..

Amintiri din…valiza LAMONZA. Episodul 67. Pe Dunăre, la o aruncătură de băț

Încep să mă țicnesc! De fapt, e o consecință generală, observ, ca urmare a nenorocitei ăsteia de pandemii! Am început să vorbesc cu…valizele!!! D..

Amintiri din ..valiza LAMONZA. Episodul 66. Prin măruntaiele unui …furnal!

Astăzi, am găsit în valiza mea LAMONZA, aflată în hibernare “pandemică”, o amintire inedită. Vă voi vorbi despre una din cele mai  neaș..

Amintiri din ..valiza LAMONZA! Episodul 65. Turnul Alb din Salonic

Vara stă să se risipească ( o vară stranie, “mascată”, care nu a semănat cu niciuna din cele trecute), așa că mai zăbovesc puțin printre amintirile ve..

Amintiri din valiza LAMONZA. Episodul 64. Prazsky Hrad – numele unei povești

Azi e zi de sărbătoare și..măcar chir și numai spre un grătar la iarbă verde, se poate numi că a pornit-o lumea în călătorii. Mă îmbarc, la rându-mi, ..

Amintiri din…valiza LAMONZA! Episodul 62. Sunt, oare americanii chiar atat de ...

Cu câțiva ani în urmă, presa din România reda, cu o oarecare satisfacție , un sondaj de opinie realizat de Zogby International și preluat Rompres. Pot..

Amintiri din…valiza LAMONZA! Episodul 61. În măruntaiele unui buncăr stalinist

Una e să vezi “în filme” și alta, “cu ochii tăi”. Cred că nu este nevoie să mă explic. Iar călătoriile îți oferă, cu prisosință această șansă unică : ..
Arata 1 la 14 din 95 (7 Pagini)