SUNATI-NE ACUM 
0212.52.53.54
Cosul meu

Catalin Botezatu - Brand Ambasador Lamonza

In urma cu mai bine de 20 de ani, ne-am luat angajamentul sa aducem in Romania produse care sa ridice standardele existente pe piata articolelor de calatorie. Asa a luat nastere brand-ul Lamonza, un brand cu traditie, care vorbeste despre calitate, despre incredere, despre nevoia de a avea un partener mereu actual pe o piata in continua miscare.

Catalin Botezatu este cel mai cunoscut designer vestimentar din Romania, fiind un exemplu de eleganta, stil si rafinament. Cu o cariera solida in industria modei , a reusit in permanenta sa se reinventeze, construindu-si un stil dincolo de trenduri sau rigori. El a reusit sa se impuna pe piata din Romania ca fiind nu numai un adevarat fashion icon, dar si un model de responsabilitate si implicare sociala.

Astfel, asocierea brand-ului Lamonza cu Catalin Botezatu a venit firesc, ca urmare a impartasirii unor valori comune. In anul 2014, in cadrul petrecerii aniversare cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate, Lamonza a anuntat inceputul unei colaborari de succes, Catalin Botezatu devenind partenerul sau oficial, in calitate de Brand Ambassador pe anul 2015.

Impreuna, Lamonza si Catalin Botezatu au reusit sa creeze momente unice, fiind in permanenta prezenti atat la evenimente caritabile cu un deosebit impact social, cum ar fi Romania Fashion Festival 2015, campania umanitara “Un zambet pentru Teodora, Celebs fight Aids, Balul de caritate “ Talente de azi pentru Brasovul de maine”, cat si la evenimente precum Gala Superkombat Mamaia 2015, Fashion TV Winter festival 2015, Aniversarea a 25 de ani Paralela 45, Targul lui Mos Craciun – Casa Bell’Agio, Gala Nova TV.

Cu o prezenta activa, prin seriozitate si responsabilitate, brand-ul Lamonza a reusit, alaturi de Catalin Botezatu, sa-si asigure si sa-si consolideze in 2015 o pozitie de lider pe piata articolelor de voiaj.