SUNATI-NE ACUM 
0212.52.53.54
Cosul meu

campanie smurdCampania pentru SMURD “Impreuna, reusim”Perioadele de criza ne aduc mai aproape ca oameni. Noi credem cu tarie ca, atunci cand e mai greu, cand toate lucrurile par sa se prabuseasca, atunci natura umana iese cu adevarat la iveala. Situatiile de criza sunt un test al solidaritatii si al resposabilitatii sociale.

Adevaratele prioritati ies acum la iveala: planurile de calatorie sunt o amintire placuta in aceasta perioada, dar asa cum am fost alaturi de pasionatii de calatorie in ultimii 25 de ani, ne dorim acum sa fim alaturi de toti romanii in aceasta perioada de criza.

Acum putem fi cu adevarat impreuna, chiar daca #stamacasa.

In aceasta perioada, dorim sa ajutam si ne-am decis sa sustinem persoanele din prima linie de actiune, si anume SMURD-ul, prin FUNDATIA PENTRU SMURD. Aceasta sustinere s-a concretizat intr-o campanie care se va desfasura pe perioada 1 Aprilie- 31 Mai, “Impreuna, reusim”

 

Efectiv, 50% din valoarea vanzarilor noastre din online si din Marketplace-urile partenerilor nostrireferitoare la produsele LAMONZA, va fi transferata catre aceasta fundatie. Cu acesti bani se va realiza achizitia de echipamente de protectie necesare echipajului medical expus. Lamonza preia angajamentul ca suma minima sponsorizata la sfarsitul acestei perioade sa fie de 25.000 lei.

 

Transportul la aceste produse va fi asigurat de noi, astfel ca persoana care doreste sa participe in aceasta campanie sa o faca fara niciun fel de constrangere. De altfel,  va avea dubla satisfactie, in sensul ca va avea produsul dorit si va participa activ la aceasta cauza nobila si umanitara.

Din dorinta de a fi transparenti, toate vanzarile si tranzactiile care se vor efectua vor fi afisate pe pagina noastra si a FUNDATIEI PENTRU SMURD.

 

 

IMPREUNA REUSIM!