SUNATI-NE ACUM 
0212.52.53.54
Cosul meu

Vrei să călătorești lejer? Iată câteva idei de bagaje

Vrei să călătorești lejer? Iată câteva idei de bagaje ”Travel light” este un concept care are din ce în ce mai mulți adepți. Dar ce înseamnă mai exact să călătorești lejer? Să reușești să maximizezi spațiul în bagaj și să-ți iei cu tine doar strictul necesar pentru vacanța care te așteaptă.Ne-am gândit să-ți dăm o mână de ajutor și să-ți oferim câteva idei de bagaje potrivite pentru acest gen de călătorii.  1. Rucsac de munte AlpinRealizat din material impermeabil, acest rucsac are o capacitate maximă de 45 de litri. Compartimentul principal este încăpător, are o închidere superioară cu șnur și clapeta care se fixează cu catarame rezistente. Clapeta este prevăzută la interior cu un buzunar cu fermoar, la care ai acces și din exterior, (chiar și în timpul mersului), ceea ce e foarte util pentru a depozita obiectele de care ai nevoie în timpul plimbării. Are numeroase buzunare laterale și ”ascunse”, oferă protecție lombară și are inclusiv un orificiu special pentru căști. Este ideal pentru vacanțele la munte, excursii cu cortul și drumeții. Cu siguranță îți vor încăpea cele necesare pentru cel puțin trei zile.2.            Geantă de voiaj UnionAm ales această geantă pentru că este unisex, grație design-ului clasic și a culorii neutre. Dimensiunile (46x28x19 cm) o fac ușor de depozitat, fiind potrivită inclusiv pentru călătoria cu avionul. Are un compartiment principal închis cu fermoar, un buzunar frontal cu fermoar pentru un acces rapid, două mânere rezistente ce pot fi prinse cu bandă velcro pentru transport facil, o bretea de umăr ajustabilă și detașabilă, dar și piciorușe din plastic la bază pentru stabilitate.3.            Troler DortmundUn troler mediu din material impermeabil este multifuncțional și încăpător. Poate fi manevrat ușor grație roților rezistente, iar mânerul este telescopic și ajustabil. Prin urmare, poți să-l iei cu tine fără prea mari bătăi de cap. Are două buzunare frontale și există un buzunar interior cu fermoare pentru separarea lucrurilor pe care nu le vrei în compartimentul principal. 

De asemenea, ai parte de un spațiu suplimentar, la nevoie, de câțiva centimetri.4.            Rucsac cu troler DuskUn bagaj multifuncțional, 2 în 1, poate fi o opțiune bună atunci când călătorești. Acest rucsac cu troler este util și atunci când mergi cu avionul, precum și cu mașina ori cu autocarul. Este ușor, destul de mic (46x36x18 cm) și versatil. Are numeroase buzunare exterioare, închise cu fermoar, astfel încât să ai acces facil la lucruri. În spate, un buzunar maschează bretelele când este folosit ca troler, iar pe lateral are compartimente din plasă, perfecte pentru sticle de apă. Combinația de kaky cu negru îl face un companion potrivit pentru orice tip de călătorie.

5.            Geantă de umăr Toro neagrăPentru cei care chiar nu au nevoie de prea multe lucruri pentru a avea o vacanță reușită, această geantă de umăr poate fi alegerea ideală. Are un buzunar exterior cu fermoar și două compartimente principale. Este neagră, clasică și are un design minimalist. Breteaua de umăr este reglabilă, iar dimensiunile (37x26.5x12.5 cm) o fac ușor de luat oriunde.
***Acestea sunt doar câteva idei de bagaje potrivite pentru călătoriile lejere. Dacă dorești să explorezi mai mult, te invităm să consulți întreaga noastră ofertă de trolere, genți și rucsacuri disponibilă pe site


Scris de: Lamonza