SUNATI-NE ACUM 
0212.52.53.54
Cosul meu

Cum să-ți depozitezi corect bagajele de călătorie

Cum să-ți depozitezi corect bagajele de călătorie

 

Dacă a sosit vremea să-ți faci curățenie prin casă, poate ar fi cazul să-ți optimizezi și modul în care-ți depozitezi bagajele de călătorie.

 

Atunci când lucrurile nu sunt puse în ordine, ci mai degrabă înghesuite într-un colț (sau aruncate peste tot), poți experimenta o ușoară senzație de claustrofobie care te va împiedica să-ți pui ordine în gânduri.

 

Rearanjarea lucrurilor pe care le iei în vacanță îți va umple timpul într-un mod util și te va pregăti pentru momentul în care vei putea împacheta din nou pentru următoarea ta călătorie, oricând va fi ea.

 

Toată lumea vrea să se simtă cât mai bine acasă, așa că am făcut o listă cu sfaturi despre cum să-ți depozitezi corect bagajele de călătorie.

 

  1. Organizează-ți sticluțele pentru produsele de îngrijire

 

Poți lua la bordul avionului doar o cantitate limitată de lichide, așa că merită să investești în sticluțele travel-size pentru cosmetice și produsele de îngrijire corporală (sau să păstrezi ambalajele mici pentru a le refolosi).

 

Sfatul nostru este să decantezi tot conținutul și să speli bine recipientele. După uscare, cel mai bine este să le pui într-o punguță sau într-un portfard din plastic transparent și apoi să le depozitezi în dulapul din baie.

 

De asemenea, le poți eticheta în funcție de produs (șampon, balsam, gel de duș. cremă de corp etc.) sau în funcție de scop (produse pentru păr, pentru corp etc.), astfel încât să nu uiți nimic atunci când pleci în vacanță.

 

  1. Pune-ți toate documentele de călătorie la un loc

 

Deși nu prea intră la categoria ”bagaje”, documentele de călătorie trebuie să fie și ele depozitate undeva. Poți opta pentru un suport de pașaport, de exemplu, dacă nu vrei să-l ștergi de praf de fiecare dată. Iar apoi să-l pui împreună cu sticluțele pentru produsele de îngrijire. O altă idee este să bagi toate documentele de călătorie în borseta pe care o iei întotdeauna cu tine în călătorii.

 

  1. Cum depozitezi eficient valuta

 

Un truc util este să aduni valuta sub formă de monede într-un săculeț pe care să-l pui tot împreună cu sticluțele pentru produsele de îngrijire.

 

  1. Trolere, genți de voiaj, rucsace și echipamente - în stilul Matrioșka

 

Trolerul mic în trolerul mediu și apoi în trolerul mare - la fel ca la păpușa Matrioșka. Aceasta este cea mai eficientă metodă de depozitare a bagajelor voluminoase. De asemenea, în trolere mai încap și alte genți de voiaj, rucsace, echipamente sau obiecte pe care le folosești doar în vacanțe. Le poți pune sub pat, pe un dulap sau în dressing.

 

Lucrurile mai mici pot fi puse în sertare sau în cutii (eventual, sub pat). Ideea este să nu te ferești să le pui împreună. Până la urmă, proritară este optimizarea spațiului de depozitare.

 

Iar dacă observi că mai ai nevoie de câte ceva, poți să consulți pagina noastră cu PROMOȚII, astfel încât să profiți de reducerile din această perioadă și să fii pregătit/ă din timp pentru vacanța în următoarea destinație de vis.

 

Noi sperăm că te-am ajutat să-ți organizezi mai bine lucrurile din casă și că vei reuși să-ți depozitezi corect bagajele de-acum încolo.

 

Scris de: Lamonza