SUNATI-NE ACUM 
0212.52.53.54
Cosul meu

Cum să împachetezi ca un profesionist

Cum să împachetezi ca un profesionist

 

City break, business trip sau sejur - indiferent de tipul călătoriei, împachetatul este o etapă esențială. Însă cum știi ce să iei cu tine și ce să lași acasă?

 

Iată câteva sfaturi care te ajută să împachetezi ca un profesionist:

 

  1. Dacă nu vrei să iei multe lucruri inutile după tine, alege un bagaj mai mic

 

De câte ori te-ai plâns că ți-ai luat în vacanță o mulțime de haine și nu ai purtat nici jumătate dintre ele? Sau că ai cărat degeaba după tine laptopul ori geaca de toamnă? Ei bine, poți apela la un truc care te obligă să faci o selecție riguroasă: în locul unui troler uriaș, alege să călătorești cu un bagaj mai mic. Principiul e simplu: dacă n-ai spațiu unde să pui multe lucruri, te vei gândi de două ori înainte să iei ceva cu tine.  Astfel, ai șanse mai mari să faci alegeri inspirate.

 

În cazul în care ai nevoie, noi avem o întreagă gamă de trolere mici, trolere medii, genți de avion și rucsacuri de unde poți alege.

 

  1. Un singur bagaj pentru toată familia

 

Principiul de la primul punct se poate aplica și la nivelul întregii familii: pentru ca nimeni să nu exagereze cu împachetatul, luați cu voi un singur troler mare, în care să băgați lucrurile tuturor. Și doar dacă mai e absolută nevoie, fiecare membru al familiei își mai poate lua un rucsac în spate.

 

  1. Trucul util pentru călătoriile cu copii mici

 

Chestii puse în alte chestii - aceasta este soluția. Jucăriile pot fi puse în punguțe, căruciorul copilului poate fi umplut cu lucruri, iar o cutie poate să fie umplută cu biberoanele, scutecele și produsele de ingrijire ale micuțului/micuței. Trebuie doar să îți pui la treabă imaginația. Iar dacă mergeți cu avionul, ia în bagajul de mână doar strictul necesar pentru bebe - dacă zborul nu durează mai mult de două ore.

 

  1. Rulați hainele, nu le împachetați

 

Poate că împachetarea hainelor este potrivită pentru dulapul de acasă sau dressing, însă pentru bagaje este mult mai eficientă rularea. Și nu-ți face griji că se vor mototoli: cu siguranță vei putea face rost de o mașină de călcat, fie că stai la hotel, fie în camping.

 

  1. Ce îți iei cu tine atunci când vremea îți joacă feste

 

Dacă mergi într-un loc unde e cald ziua și frig noaptea, cel mai bine este să-ți iei cu tine o geacă subțire cu proprietăți termoizolante. Dacă nu ai așa ceva, atunci e cazul să te pui pe shopping.

 

  1. Culori ușor de asortat și încălțăminte versatilă

 

Este important să ai haine în culori neutre, pentru a fi ușor de asortat, precum negru, alb, gri, albastru sau maro. De asemenea, încălțămintea trebuie să fie cât mai versatilă, astfel încât să nu folosești mai mult de două perechi..

 

  1. Cosmetice

 

Cosmeticele și produsele de îngrijire a corpului pot fi puse într-o singură punguță, cu fermoar, ca să le ai la îndemână - mai ales dacă sunt travel-size.

 

Sperăm că sfaturile noastre ți-au fost utile și că împachetatul nu va mai fi un chin data viitoare când vei călători.

Scris de: Lamonza